Tontilla on ollut säpinää pääsiäisen aikaan. Kävimme piknikillä sukulaisten kesken ja mukavaa oli, aurinko vaan puuttui. Kyllä nykyisiä naapureita nauratti kun pakkasimme peräkärryyn grilliä, tuolia ja pöytiä yms. ja kun Kimmo kertoi meidän olevan menossa piknikille Nauru .First thing's first - pitihän sinne metsän keskelle saada puutarhavermeet kasaan...

Rakennuslupaahan meillä ei siis ole edelleenkään, kunnan kanssa on saanut hieman vääntää... Kaivinkone on ollut suunnilleen (ei siis sinnepäinkään) kauha ojossa "että mistäs aletaan ruopimaan" kun meikäläiset on ihan hiessä vaihtaneet talon paikkaa sitä mukaa kun kunta on ärissyt Huuto Koska kyseessä sama rakennuspaikka naapurin sivuasunnon kanssa, kunta haluaa talomme välisen etäisyyden olevan max. 35metriä. Alkuperäiseen paikkaanhan (jossa oli siis voimassa oleva lupa) emme halunneet rakentaa kun iso louhikko olisi ollut turhan lähellä. Talon kulman painumista olisi sitten saanut jännittää kynnet purtuina. Seuraava paikka ei ollut tarpeeksi lähellä naapuria ja nyt toivomme tämän viimeisen siirron menevän läpi ja rakennusluvan kolahtavan luukusta ensi viikolla.

Maa- ja pohjatöiden tekijä on valittu, toivottavasti on valintansa arvoinen! Kaivuria siis odotellaan tontille tällä- tai seuraavalla viikolla. Kimmo kaatoi mies-hormonit hyrräten puita kaivurin tieltä! Piti jo ruveta toppuuttelemaan ettei ihan klaniksi aja koko tienoota. Miten se moottorisaha onkin niin miehinen kapistus?

1239636467_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Pojat hommissa :)

1239636555_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Oliverin hiekkalaatikossa on vähän isoja kiviä Silmänisku