Aloitimme projektimme 2006 tammikuussa tontin etsinnällä. Mietiskelimme ensin Sipoota ja osallistuimmekin jo melkein kunnan tontti -arpajaisiin, mutta taisimme tulla järkiimme pitkien välimatkojen vuoksi. Siispä päädyimme jatkamaan etsintöjä Kirkkonummen seudulta.

Kirkkonummella rajasimme kantatie 51 etelänpuoleisen eli merenpuoleisen alueen kohteeksemme. Kävimme katsomassa aika monia tontteja Kirkkonummella ja yhteen ihastuimme kovasti. Tontilla oli "myytävänä-kyltti" ja soitimme kyltissä näkyvään numeroon. Numerosta vastasi välittäjä joka lupasi palata asiaan pian. Kieriskelimme jännittyneinä kun odotimme vastausta tontin hinnasta (josta olimme saaneet vain noin arvion). Monen monta puhelua välittäjälle ja kortti jopa suoraan myyjälle, totesimme ettei kauppoja taida syntyä... Myyjä ei tainnut olla juuri sitä rahaa vailla??!

Fiksoiduimme kuitenkin tälle alueelle ja rajasimmekin tulevaisuuden etsinnät juuri sille alueelle. Monia tontteja katsastettiin ja lopulta se vain ilmestyi etuoven kautta eteemme. Tontti oli ollut jo tovin myynnissä ja nyt hintaa oli laskettu ja näin se osui haaviimme! Teimme pikapikaa tarjouksen ja sitten vielä vähän jouduimme hintaa nostamaan, ja SE OLI MEIDÄN!

Tonttikaupat teimme tammikuussa 2008 ja rakentamisen on tarkoitus alkaa huhtikuussa 2009.
Projektissa suurena apuna/piirtäjänä/suunnittelijana/järkenä toimii ihana ystävämme vaimoineen ja osaava rakentajakin on jo valittuna. Nyt pitäisi siis ryhtyä tosi toimiin ja ensitilassa tehdä muutos jo olemassa olevaan rakennuslupaan.