Lauantantai aamuna Kasperin futistreenien jälkeen suuntasimme kohti rakenna&remontoi messuja. Messut kahden lapsen kera eivät ole ihan helpoimmasta päästä, mutta teimme selkeän ja tehokkaan suunnitelman:

- molemmille lapsille rattaat (isompi ei niissä ole hetkeen istunut) ja molemmille vanhemmalle yksi lapsi!

- mukaan banaania, karjalanpiirakoita ja mehua = ei heti tarvitse etsiä kahvilaa ja Kasper malttaa niissä rattaissa hetken istua.

- edetään käytävät järjestyksessä ja käydään vain tarpeellisilla osastoilla (muilta napsitaan vaan herkut ja ah niin tarpeelliset ilmapallot lasten iloiksi rattaisiin).

-ei tungeta rattainemme (niihin ei olisi sitten enää muita mahtunutkaan) samalle osastolle, vaan käydään joka toisessa (ja toinen joka toisessa) osastossa pyytämässä tarpeellisia tarjouksia ja napsimassa taas niitä herkkuja (nyt niitä saattoi napsia paremmalla omalla tunnolla, olemmehan oikeasti rakentajia ja meitä vartenhan ne ovat?!?).

- Tehokas kaksituntinen ja kaikki tarpeellinen oli nähty, tarjouksia (lattialämmityksistä, ilmanvaihdoista, keittiöistä, harkoista ym.) tulossa reilut kymmenen ja lapset vielä hyväntuulisina ja tallella!

Sunnuntaina teimme fiilistelyretken kaakaoineen tontille ja mukavaa oli.