Tänään oikein ahdisti, kun tajusin etten voi/pysty/kykene "rakentamaan" taloa edes paperilla normi-päivänä. Poikien kanssa menee aikalailla kaikki virka-aika, jolloin pitäisi myös soitella tarjouksia, asioita kunnalle ym. Pojat ovat toki tärkeintä, mutta saiskos yhden hetken vaikka viikossa jolloin voisi asioita hoitaa???

Huomiselle olen priorisoinut yhden soiton keittiöfirmaan, täytynee testata yksi halvimman pään firmoja myöskin. Sitten niitä olisi kolme kasassa... Viimeisin palaveri kesti 3 tuntia ja pojat olivat mukana!!! Vanhempi otti ilon irti ja meni esim. kaikkiin kaappeihin sisään mihin ikinä mahtui ja teki kynäsoppaa, levitti lelusalkkunsa sisällön pitkin lattioita ja leikki sydämensä kyllyydestä Nauru Loppuajasta meillä oli todellinen informaatio ähky, enkä kyennyt enää mihinkään järkevään. Ihan selkäpiitä kylmii ajatella millaisia summia näiden kahden ensimmäisen käynnin perusteella tarjotaan, pääsuunnittelijamme A kun ei ollut budjetoinut varmaan ihan niin paljon keittiöön...

Ovia, ikkunoita, kaapistoja, parketteja, hanoja, wc- ja kylppärikalusteita... mm. näitä pitäisi alkaa kilpailuttamaan + etsimään ne mieleiset tyylit/värit. Rakastan sisustamista, mutta sisustan mielelläni sellaista pientä, jota voi helposti = halvalla vaihtaa... Nämä tuntuvat niin isoilta ja aika pitkälti peruuttamattomilta päätöksiltä ( no siis ainakin 10 vuotta niitä tulisi jaksaa katsella).

Sisustussuunnittelijaa olisi toisaalta kutkuttava käyttää, mutta kun haluaisin suunnitella itse, oman näköistä... Piha-, valaisin- ja saunasuunnittelijaa harkitsemme.